Забележките са повече от правилни и аз се опитвам да му обесня горе долу същите неща, особено за скока и самото усещане - не кефи, но тази игра имаше прекалено много премеждия и като гледам сякаш е по-добре да се мине към следващ проект. Пак да уточня не е моя в никакъв аспект, само давам акъл

. За съжаление KoSio тази игра едва ли ще види бял сват за WP. Snakes and Ladders и всичко, което правя на Unity e заложено да има версии за WP и Амазон, даже и телефон и акаунт има от другата седмица, но уви как ще се боря с Windows-a не ми се мисли, особено като Mac-a ми е старичък, но да не се оплакваме.
Да се похваля не официално втората игра е готова (2/10) и чака ревю, някъде към петък ще е готова живо здраво да видим, тя е най-добре направеното нещо, което съм произвел до сега, но е съвместна работа с един приятел (негова идея и графична част, а аз вдигнах нивото на качеството няколко пъти просто, щото съм добър в това

), но като гледам ще е последното нещо което правя в колаборация до края на годината, че доста се изнервих и отклоних малко от моята идея. Сега съм почивка една седмица и продължаваме напред. Имам идея за 3 много малки игри и завършването на Панг-а до края на септември пък да видим - сега моренце...